Vastuullista viemäristön hoitoa


Tavoitteenamme on pitkäjänteinen, elinkaariedullinen, ympäristöystävällinen ja kiinteistön käytön huomioon ottava yhteistyö asiakkaidemme kanssa.

Quattro Lining Oy on kotimainen, vastuullinen ja vakavarainen yhtiö, joka on tehnyt pitkäjänteisesti työtä VTT-sertifioidun sukitusmenetelmän parissa.

Toteutamme liikekiinteistöjen ja asuinrakennusten putkistosaneerauksia täyssukitusmenetelmällä, ja meillä on kattava kokemus myös urakointihankkeista.

Yrityksemme toimipaikat sijaitsevat Helsingissä ja Joensuussa. Toimimme pääsääntöisesti Etelä- ja Itä-Suomen alueella, mutta palvelemme kysynnän mukaan koko maassa.

Ota yhteyttä

Arvomme

Tekemistämme ohjaavat laatu, turvallisuus ja läpinäkyvyys.

Laatu


VTT:n Quattro-sukitukselle myöntämä sertifikaatti on todistus työmme laadusta. Sertifikaatti kattaa kaikki puhdistus- ja asennustyöt lattiakaivosta kunnalliseen viemäriin saakka. Lisäksi siihen sisältyy lopputuloksen tarkastaminen ja dokumentointi kameralla.

Turvallisuus


Laatusuunnitelmassamme otetaan huomioon myös työturvallisuuteen liittyvät asiat.

Quattro-sukitusmenetelmässä sukan kyllästämiseen käytetään epoksihartsia ja epoksin koveteainetta. Kummankin aineen luokituksesta on säädetty EU:n CLP-asetuksessa. Luokitukseen ei vaikuta aineen käytössä aiheuttama riski, vaan perusteina ovat kemikaalin sisäiset ominaisuudet. Noudatamme Työterveyslaitoksen ohjeistusta suojautumisesta tehostettuna.

Epoksointityö ei aiheuta vaaraa kiinteistön käyttäjille, koska Quattro Lining Oy ei tee mitään epoksointia sisältäviä työvaiheita kiinteistön tiloissa.

Läpinäkyvyys


Läpinäkyvyys on meille tärkeää. Siksi dokumentoimme kaiken huolellisesti.

Asiakkaisiin päin kommunikoidaan aktiivisesti: käymme mm. läpi kartoituksen yhteydessä todetut korjaustarpeet asiakkaan kanssa ennen työhön ryhtymistä.

Sitoudumme antamiimme kustannusarvioihin, laskutamme työvoimakustannukset työnhallintajärjestelmästä ja materiaalit kulutuksen mukaisesti lisättynä yleiskustannuslisällä.

Yhtiön johdolla on vankka toimialakokemus


Antti Hukkanen on ollut Quattro Lining Oy:n toimitusjohtaja yrityksen perustamisesta saakka ja hoitanut kiinteistöjen sisäpuolisia sukituksia niiden markkinoille tulosta lähtien.

Myös yrityksen hallituksen jäsenillä on pitkä toimialakokemus.

Hallituksen jäsenet

Tapani Piri, hallituksen puheenjohtaja
Henri Juva
Erkki Stenberg

Kuvassa vasemmalta alkaen Quattro Lining Oy:n hallituksen jäsenet Erkki Stenberg, Henri Juva ja Tapani Piri sekä toimitusjohtaja Antti Hukkanen.

Ota yhteyttä