Sertifioitu, kustannustehokas korjausmenetelmä


Viemäristön sukitus eli sujutus on viemäristön sisäpuolinen korjaus-/saneerausmenetelmä. Quattro-sukituksella on VTT:n sertifikaatti. Korjausmenetelmä on kokonaissertifioitu lattiakaivosta kunnalliseen viemäriin saakka.

Yli neljäkymmentä vuotta lisää käyttöikää

VTT:n mittavien testien perusteella Quattro-sukitus lisää viemäriputkiston ja kaivojen käyttöikää vähintään neljälläkymmenellä vuodella. DIBt:n (Deutsches Institut für Bautechnik) tutkimusten mukaan sukitetun viemäriputken käyttöikä on vähintään 40–50 vuotta.

Quattro-sukituksella saneeratuilla viemäreillä on samat ominaisuudet ja käyttöikäodotukset kuin uudella muoviviemärillä.

Quattro-sukituksella saneeratuilla viemäreillä on samat ominaisuudet ja käyttöikäodotukset kuin uudella muoviviemärillä. Putken voi aikanaan sukittaa uudelleen.

Vaivaton, joustava ja kustannustehokas

Viemäriputkistojen sukitus yhdistettynä Quattro Lining -huoltosopimuspakettiin on todennäköisesti kiinteistön omistajan kannalta kokonaisedullisin vaihtoehto:

  • Työstä aiheutuvat haitat ja oheisjärjestelyt ovat huomattavasti tavanomaista putkiremonttia siedettävämpiä: Quattro-sukitusmenetelmällä hoidettu viemäriremontti ei edellytä poismuuttoa, ja kiinteistön käyttökatkot jäävät lyhyiksi. Tämä voi olla merkittävä kustannussäästö esimerkiksi liiketiloissa. Toisaalta esimerkiksi asuinkiinteistöissä asumishaitta voi olla lyhimmillään 5 työpäivää. Yksi asennusryhmä voi remontoida 4-6 asuntoa viikossa.
  • Käyttämämme täyssukitusmenetelmä on joustava ja mahdollistaa muut remontit samaan aikaan.
  • Työt voidaan jaksottaa käyttökohteen vaatimusten mukaisesti siten, että koko kiinteistö ei ole yhtä aikaa remontissa.
  • Työt voidaan huoltosopimukseen sisältyvän korjaussuunnitelman avulla ennakoida ja jaksottaa pidemmälle aikavälille siten, että korjataan silloin, kun aidosti pitää korjata sitä, mitä pitää korjata. Remonttilainojen koko pysyy kohtuullisempana ja kulut pienempinä.
  • Kun korjataan säännöllisesti ja suunnitelmallisesti, kalliit akuuttikorjaukset vähenevät tai jäävät pois kokonaan.
  • Huoltosopimukseen kuuluvalla kartoituksella ja kartoituksen yhteydessä tehdyillä korjaustöillä on erillistakuu.
  • Myös ympäristö kiittää: ei turhaa purkujätettä, ei turhia materiaalihankintoja, ei tarpeettomia kuljetuksia, mikä tarkoittaa pienempää ympäristöjalanjälkeä.

Teknologiakumppanimme Trelleborg

Teknologiakumppanimme on saksalainen Trelleborg Pipe Seals GmbH. Yritys kuuluu maailmanlaajuiseen Trelleborg-konserniin ja on alan johtava toimija Euroopassa. Yrityksellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus laadukkaiden, luotettavien ja turvallisten saneerauskonseptien kehittämisessä sekä laitteiden ja materiaalien valmistuksessa.

Koska Trelleborgin tuotekehitys on jatkuvaa ja ratkaisukeskeistä, yhteistyökumppanimme tarjoaa asentajillemme säännöllisesti ajantasaista täydennyskoulutusta.

Huoltosopimus vai perinteinen täyskorjausurakka


Viemäristön huoltosopimus on todennäköisesti kiinteistön omistajan kannalta kokonaisedullisin vaihtoehto.

Lue lisää

Viisi hyvää syytä valita viemäristön huoltosopimus


Kiinteistön omistajana sinulla on useita hyviä syitä valita Quattro Liningin viemäristön huoltosopimus.

Lue lisää

Huoltosopimuspaketin sisältö


Kartoitus, raportointi, suunnittelu, toteutus ja takuu. Huoltosopimuksen puitteissa homma toimii!

Lue lisää

Takuu


Annamme huoltosopimuksemme alaisille kartoituksille ja korjauksille viiden vuoden erillistakuun.

Lue lisää